01
Odkupujemo ... barvne kovine ... We buy ... non-ferrous metals ...
02
Odkupujemo ... barvne kovine ... We buy ... non-ferrous metals ...
03
Odkupujemo ... barvne kovine ... We buy ... non-ferrous metals ...
04
Odkupujemo ... barvne kovine ... We buy ... non-ferrous metals ...
05
Odkupujemo ... barvne kovine ... We buy ... non-ferrous metals ...

Ustanovitev

Podjetje J&R Filmeta je bilo ustanovljeno avgusta leta 1995. Uradni sedež podjetja je bil do leta 2011 v Radomljah. Marca 2011 smo se preselili na novo urejeno lokacijo v Trzin. Celoten sistem povezav in tudi sam nastanek podjetja J&R Filmeta,d.o.o. temelji na prvotno postavljeni organizaciji treh svetovnih multinacionalk, ki so konec osemdesetih let postavile svoj sistem za odkup surovin v vzhodni Evropi. Tako danes po več letih skupnega dela in sodelovanja podjetje tvori zanesljiv in učinkovit sistem, s kapilarno razpredenostjo na velikem območju, s poznavanjem izvorov in vrst materialov in s sposobnostjo oskrbovanja evropskih topilnic z železno surovino.

Dejavnost podjetja

Osnovna dejavnost podjetja je zbiranje, predelava in prodaja sekundarnih surovin. To so naslednje surovine (baker, aluminij, bron, medenina, svinec, cink, Cu kabli, Al kabli,…), ki jim pravimo barvne kovine. Te barvne kovine sortiramo (sortiranje je ročno na skladišču), režemo (s hidravličnimi škarjami), razstavljamo (z ročnim orodjem v delavnici) in baliramo (stiskalnica). Podjetje posluje tako na slovenskem kot tudi na tujem trgu sekundarnih barvnih surovin. J&R Filmeta, d.o.o. deluje kot sistem s centralnim skladiščem v Trzinu v izmeri 3700 m2.

 

Podjetje zbira odpadke barvih kovin na 3 načine:

1. J&R Filmeta postavi lastne zabojnike pri povzročitelju teh odpadkov na zbirnem mestu (različni industrijski obrati, storitveni obrati, privatni obrati). Zbiralni zabojniki so različne velikosti in namembnosti (glede na vrsto in količino odpadkov). Zabojniki se praznijo frekvenčno, glede na količino odpadkov, ki jih imajo v posameznem obratu.

2.  Povzročitelji odpadkov lahko sami pripeljejo svoj odpadek na centralno skladišče ali pa se dogovorijo s komercialnim vodjem za posamezni del Slovenija kam ta odpadek pripeljejo. Pripeljani odpadek se stehta in nato oceni.

3.  Povzročitelji odpadkov se lahko s podjetjem J&R Filmeta dogovorijo za oddajo teh odpadkov (barvnih kovin) na podlagi enoletne pogodbe ali enkratnega naročila.

Sodelovanje z drugimi podjetji

V Sloveniji podjetje posluje z naslednjimi večjimi podjetji kot so ( Dinos d.d., Surovina d.d., Mariborska Livarna Maribor d.d.,…)

Podjetje na tujem trgu posluje z naslednjimi državami ( Italija, Nemčija, Avstrija, Nizozemska, Češka, Hrvaška, Anglija, Indija, Pakistan, Makedonija,...).

Best hosting deal on hostgator coupon or play poker on party poker
Copyright 2016 ... Dobrodošli ... izdelava: Sistem©